ΑΕΡΑ-τη πρόκριση με ανατροπή στο ΕΑΚ

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι, ο ΑΕΡΑ κατάφερε πριν την ανάπαυλα να “γυρίσει” την εις βάρος του κατάσταση και πήρε τη νίκη- πρόκριση με 1-2 κόντρα στην Κατταβιά στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Μετά την κάθετη μπαλιά του Κούτσι, ο Πάπα βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έγραψε το 1-0 για τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση και… διπλή από τους φιλοξενούμενους.

Με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μασάδο σημείωσε το 1-1 και πριν το ημίχρονο (44′) Πλύγκος με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 1-2 για τους Αφαντενούς.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, αφού οι ερυθρόλευκοι κράτησαν μακριά από την εστία τους τους αντιπάλους και και πανηγύρισαν την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μαυρουδής, Ορφανός

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Σιέχ, Ανανιάδης (69’ Αυγέρης), Δημητριάδης (50’ Μήτρου), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Κούτσι, Πάπα, Νασόπουλος, Ποζατζίδης (83′ Κιλασίν Κ.)

ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Δανάς, Στελλάς, Νικολής (64’ Τρουμπούνας), Μ.Γ. Πλύγκος (61’ Στεφανής), Μ. Πλύγκος (87’ Λαουδίκος), Μασάδο, Λυριστής, Λόης (76’ Φιάμπολης)