Έπεσε μαχόμενος και… αδικημένος στο “Ελ Πάσο”

Κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό Περαιώς ο Ιάλυσος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, ωστόσο ηττήθηκε με 2-0 στο “Ελ Πάσο”. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, ενώ οι τοξοβόλοι ισοφάρισαν στο β’ μέρος αλλά ο διαιτητής μετά από λανθασμένη υπόδειξη του αρμόδιου βοηθού ακύρωσε το τέρμα ως οφ- σάιντ.

Στον αγωνιστικό χώρο παρά το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων κατάφερε να ισορροπήσει, αλλά το σκορ είχε ήδη ανοίξει με πέναλτι ο Εθνικός στο 5ο λεπτό για απόφαση πολύ αυστηρή από τον διαιτητή. Ο Μίσελ από τα 11 βήματα σημείωσε το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Πίεσε στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Τερζή που έφερε το ματς στα ίσα στο 57′ με τον Αρχοντούλη από κοντά, αλλά το σημαιάκι του βοηθού Νίκα ήταν σηκωμένο λανθασμένα όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία του κειμένου, αφού ο έμπειρος παίκτης καλύπτονταν.

Η φάση αυτή εκνεύρισε τους παίκτες της ομάδας του νησιού μας που στο 63′ δέχθηκαν δεύτερο τέρμα από τον Γκέσιο και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ιάλυσο να αδικείται κατάφωρα από τις διαιτητικές αποφάσεις.