Αγχώδης “τρίποντο” για τον Φοίβο

Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε ο Φοίβος κόντρα στην μαχητική Δόξα Καρδάμαινας στο γήπεδο Κρεμαστής. Μ’ ένα τέρμα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 και παρέμειναν οδηγοί στην… κούρσα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος οι κυανοκίτρινοι είχαν δύο πολύ σημαντικές στιγμές, αλλά τόσο ο Μόσχος στο 25′ πλάσαρε άουτ, όσο και ο Τζιβίλογλου στο 40′ δεν βρήκαν τον δρόμο προς στα δίχτυα. Στην δεύτερη περίπτωση το σουτ του έμπειρου μέσου σταμάτησε πάνω στην γραμμή από αμυντικούς.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε και οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη βρήκαν τον τρόπο να “ξεκλειδώσουν” την αντίπαλη άμυνα στο 64ο λεπτό με την κεφαλιά του Στεφανίδη για το 1-0 που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Αυγενικού, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Φοίβος: Γιαννούλης, Καραγεωργίου (60′ Καρίκης), Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Μόσχος (46′ Πεταυράκης), Γκινής, Φτάκλας (46′ Ταφάνι), Στεφανίδης (80′ Καλημέρης)

Δόξα: Ξενιτίδης, Χατζηπαναγιώτης, Πής, Κουρζής Α., Μποϊλης (65′ Παντελής), Μανούχος, Τάλλαρος (80′ Καλλούδης), Λαμάι, Μέμα, Μαύρος ( 75′ Κουρζής Σ.), Κόκκαλης