Επιστροφή Χατζηλιόντα στον Άρη Αρχαγγέλου

Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει την επιστροφή του Ανδρέα Χατζηλιόντα στην ομάδα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με το ήθος και την ποιότητα του Ανδρέα θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα». Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου να είναι υγιείς και να απολαύσουν το παιχνίδι. Ελπίζουμε πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εθνικό Αρχίπολης, τον Αστέρα Μασσάρων και τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας που μας παραχώρησαν τα γήπεδα τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταν ο αγωνιστικός χώρος του δικού μας γηπέδου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Υποσχόμαστε πως στο μέλλον θα ανταποδώσουμε.
Τέλος, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της Α.Ε. Κως για το χαμό του αθλητή Άλεξ Μπορογκίνα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.