Αμείλικτα αποτελεσματική η Κατταβιά, 2-1 τον Άρη

Ο ένας έμεινε στην καλύτερη εικόνα του και στην καταμέτρηση των ευκαιριών του, ο άλλος δεν χρειάστηκε παρά μόνο ελάχιστες για να βρει την ουσία και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Η Κατταβιά, που κατέκτησε μία σημαντική νίκη με 2-1, δεν ήταν καλύτερη του Άρη. Ήταν απλά πιο έξυπνη, πιο ψύχραιμη, πιο μεθοδική, ίσως και πιο τυχερή. Πρόσεξε τα νώτα της, άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αντίπαλό της και τον «χτύπησε» σε στιγμές που έμοιαζε να της έχει πάρει τον αέρα.
Οι γηπεδούχοι του Μανώλη Φραντζή έκαναν το 1-0 στο 43’, όταν μετά από μπαλιά του Πάπα στην πλάτη της άμυνας, ο Φιλιππάκος με ωραία ενέργεια πλάσαρε εύστοχα τον Βαρέλη.
Ο Άρης πίεσε και ισοφάρισε στο 63’ με θαυμάσιο πλασέ πάνω στον έξοδο του Παπαβεργή, μετά από κάθετη πάσα του Μάλλιου.
Μέχρι τα τελευταία λεπτά οι Αρχαγελίτες πίεσαν μάταια για ένα δεύτερο τέρμα και η Κατταβιά, η οποία περίμενε τη δική της ευκαιρία, τη βρήκε στο 85’ και την άρπαξε από τα μαλλιά. Η μπάλα στήθηκε, μετά από φάουλ, λίγα μέτρα έξω από τη γραμμή της περιοχής, ο Σαλαμαστράκης σημάδεψε σωστά και έστειλε τους συμπαίκτες του στον έβδομο ουρανό.

Οι συνθέσεις:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Δράμη, Κιλασίν Κ. (80΄Κονόμι), Πάπα (86΄Κουμπιάδης), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Φιλιππάκος (50΄Παραστατίδης), Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Καλημέρης (71΄Ντούπης)
Άρης
Βαρέλης, Σακελλάρης (50΄Δημουλάς), Δανάς, Καλοπήτας, Πομπού, Γκίκας, Κρεκούκιας, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου, Μάλλιος, Κοντόγιαννος (80΄Θοδωρή)