Μήνυμα ισχύος έστειλε η Ρόδος, 4-0 τον ΑΕΡΑ

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου ανάμεσα στη Ρόδο και τον ΑΕΡΑ. Η ξεκάθαρα πιο ποιοτική και πιο έτοιμη ομάδα του Σάκη Δέδε δεν υποτίμησε τον ταλαιπωρημένο από αρκετά προβλήματα αντίπαλό της, έπαιξε με σοβαρότητα, προσφέροντας κατά διαστήματα ωραίο θέαμα και κέρδισε το ματς με 4-0.
Τα «ελάφια» είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού κι αν συνάντησαν δυσκολίες, ήταν μόνο στο πρώτο μισάωρο, στο διάστημα που απλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να διασπάσουν την παθιασμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.
Όταν το κατάφεραν στο 29’, χάρη στο κοντινό πλασέ του Καντιμοίρη μετά το φάουλ του Κιοσέογλου και την κεφαλιά-πάσα του Κρητικού, τα πάντα έγιναν πιο εύκολα.
Δύο λεπτά αργότερα ο Τσουλάκος έκανε με σουτ το 2-0, κερδίζοντας την απόκρουση του Τζήμα, μετά από χαμένο τετ α τετ του Κόστα, στο 55’ ο Μπίσα σκόραρε για το 3-0, νικώντας τον πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα με διπλή προσπάθεια (το μισό γκολ ανήκει στον Μόσχο, που έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Κρητικός, με όμορφο πλασέ στην κίνηση, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Μπίσα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Κοκμοτός, Μπέκας).
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:
Ρόδος
Κεφάλας, Ιμεραλιλάι, Χατζηπέτρος (63’ Αλιμερκάι), Καντιμοίορης, Κρητικός, Τριχάκης, Κιοσέογλου (84’ Κεχαγιόγλου), Μπίσα, Τσουλάκος (56’ Δημητριάδης), Κόστα (46’ Μόσχος), Γεωργίου
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Γιαννακάκης, Κωνσταντινίδης (76’ Ροκάι), Τάχος, Καντής (65’ Πιτσουρδάκης), Νικολής (46’ Ζάχαρης), Φιάμπολης, Γαϊτάνος, Μπεκλετσής, Στεφανής, Γιορδαμνής (54’ Καλογήρου)