Ο ΑΣΤΙΡ έκοψε τη πίτα του

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του προέβη χθες το απόγευμα στο SantaHelena στην Ιαλυσό, το νεοσύστατο σωματείο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.  Με την παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του προπονητικού επιτελείου και των αθλητριών, η οικογένεια του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. αντάλλαξε ευχές για το 2015. Στην εκδήλωση βρέθηκαν , ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Χρήστος Ευστρατίου, η αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρώην δήμαρχος Ιαλυσού και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Στέργος Στάγκας, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Παρασκευή Μαλαματή και Λάζαρος Καλημέρης. Επίσης το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι του συλλόγου και γονείς που πέρασαν ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Μετά το καλωσόρισμα της πρόεδρου κ. Πόπης Καλτέκη σε όλους τους παρευρισκομένους και τις ευχές για καλή χρονιά και καλή πρόοδο και αφού υπήρξε αναφορά για τις έως τώρα αγωνιστικές και μη δραστηριότητες του συλλόγου ειπώθηκε το σημαντικό θέμα για την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην περιοχή της Ιαλυσού και την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για την άθληση όλων των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Το λόγο έλαβε (εξαιτίας φαρυγγίτιδας του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου) ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και αφού απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια του συλλόγου και την εκπροσώπηση της Ιαλυσού και της Ρόδου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναίκειου ποδόσφαιρου, δεσμεύθηκε για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο του σχολικού συγκροτήματος Ιαλυσού (όπου προπονούνται τα παιδικά τμήματα του ΑΣΤΙΡ) έργο το όποιο θα δώσει πνοή στην νεολαία της Ιαλυσού και θα εξυπηρετήσει και τις ανάγκες των μαθητών των τριών σχολείων πέριξ του γηπέδου και των συλλόγων της περιοχής.

Τον λόγο έλαβε και ο πρώην δήμαρχος Ιαλυσού και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Στέργος Στάγκας, ο οποίος από την πλευρά του, τόνισε την αναγκαιότητα, όλοι μαζί να συνδράμουν για την υλοποίηση του έργου. Το ίδιο επεσήμανε και η πρόεδρος του Τ.Σ. Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη. Τέλος βραβεύτηκε για την ανιδιοτελή πρόσφορα του στο σύλλογο ο Δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακοπουλος.