Αυτός είναι ο Βόλος που αντιμετωπίζει ο ΔΙ.ΑΣ για το κύπελλο

Αρκετοί αναρωτήθηκαν όταν η κληρωτίδα έφερε τον ΔΙΑ απέναντι στην ομάδα του Βόλου αν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου ή η Νίκη Βόλου. Όμως δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ των ομάδων. Το Νέο Ποδοσφαιρικό Σωματείο Βόλου, αφού αυτό σημαίνει τα αρχικά ΝΠΣ ήρθε όχι απλά για να αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίας αλλά φιλοδοξεί να ανέβει στην Super League. Μάλιστα πρόσφατα, παρόλο που φέτος ανέβηκε απ’ την Γ’ Εθνική στην Football League έγινε με κάθε επισημότητα ΠΑΕ, στις 28 Ιουλίου όντας η πρώτη που το πετυχαίνει από ομάδες της Football League.

H ομάδα ενισχύθηκε και το καλοκαίρι παίρνοντας παίκτες μεγάλης αξίας (Σωτήρης Πίσπας από Παναθηναϊκό, Κάρλες Κότο από Ράγιο Μαχαδεόντα, Δημήτρης Μελικιώτης απ’ την ΑΕΚ) ενώ στον σύλλογο αγωνίζεται και ο Πίτου Γκαρσία που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας την φανέλα του Ηρακλή, του Άρη αλλά και του Ατρομήτου.

Ο ΔΙ.ΑΣ μάλιστα θα βρει απέναντι του και δύο Ροδίτες αφού ο ΝΠΣ Βόλος έχει αποκτήσει τον Άλμπερτ Ρούσσο απ’ τον Πανσερραϊκό και τον Μιχάλη Φράγκο απ’ την Λαμία.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ισπανός Χουάν Φεράντο. Η προπονητική καριέρα του Χουάν Φεράντο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 όταν ανέλαβε πρώτος προπονητή στη Σερίφ από τη Μολδαβία η οποία και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Επιπλέον ο Χουάν Φεράντο, διατέλεσε πρώτος προπονητής στην U18 της Μάλαγα, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και επιπλέον έχει υπάρξει μέλος του προπονητικού τιμ της Μπράιτον και της Αρσεναλ.

Team Manager της ομάδας είναι ο Άκης Πέτρου, προπονητής τερματοφυλάκων ο Φίλιππος Μπολοβίνης και γυμναστής ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου.

Το ρόστερ του ΝΠΣ Βόλος την φετινή περίοδο

1 ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Τερματοφύλακας

16 ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ Τερματοφύλακας

2 ΝΤΕΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ Αμυντικός

3 ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αμυντικός

5 ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αμυντικός

18 ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ Αμυντικός

25 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΗΣ Αμυντικός

33 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Αμυντικός

63 ΟΥΝΓΙΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αμυντικός

4 ΔΟΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μέσος

7 ΦΡΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Μέσος

8 CABALLERO SEBASTIAN IGNACIO Μέσος

10 GARCIA MIGUEL SEBASTIAN Μέσος

14 ΚΑΡΡΙΚΙ ΚΟΣΤΑΝΤΙΝ Μέσος

17 COTO PAGES CARLES Μέσος

19 ΚΟΡΕΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μέσος

21 NGWEM ALBERTO Μέσος

22 GARCIA LUCAS LOPEZ Μέσος

23 ΔΕΡΜΗΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μέσος

28 PENTA MARCELLO ALEJANDRO Μέσος

9 ΜΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επιθετικός

11 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Επιθετικός

20 ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επιθετικός

99 ΠΙΣΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Επιθετικός

giafkasports.gr