Άνετες νίκες για τους πρωτοπόρους στον β’ όμιλο

Απόλλων Απολλώνων και Αναγέννηση Έμπωνας που «μάχονται» για την πρωτιά στον β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας, συνέχισαν νικηφόρα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής και δεν συνάντηση κανέναν πρόβλημα απέναντι σε Ευαγόρα (3-0) και Ακουσίλαο (5-1) αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, έγιναν όρμεο στις ορέξεις των Απολλωνιάτων και των Μπονιατών που δεν είχαν… όρεξη για βαθμολογικές απώλειες σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων που αγωνίζονταν εντός έδρας, έκαμψε την αντίσταση του Ευαγόρας χάρις τα τέρματα των Γιαννακόπουλου (40’), Παλάζη (60’) και Κατσούλη (80’).

Απ’ την άλλη πλευρά, οι πράσινοι που επίσης αγωνίζονταν στο γήπεδο τους συνέτριψαν με 5-1 τον Ακουσίλαο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαχριστοδούλου που πέτυχε χατ-τρικ (20’, 38’, 58’) και από ένα γκολ πρόσθεσαν ο Μπάκης που άνοιξε το σκορ στο 8’ και ο Κώστας που διαμόρφωσε στο 70’ το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά απ’ αυτά τα αποτελέσματα, η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας δεν άλλαξε, αφού ο Απόλλων έμεινε στην πρώτη θέση και στο +3 από την δεύτερη Αναγέννηση Έμπωνας.