«Βυσσινί»… σίφουνας στην Ψίνθο, έκανε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕ Λέρου

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, η Δόξα Ψίνθου είχε την… απάντηση και πριν το ημίχρονο «γύρισε» το παιχνίδι για να επικρατήσει τελικά με 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος).

Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Μιχάλη Μανωλά έδειξε πως άφησε πίσω του την ήττα από τον Φοίβο στην Κρεμαστή και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή φετινή της πορεία.

Στην αντίπερα όχθη, οι Λεριοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο Ψίνθου, αλλά παραμένουν προς το παρόν σε απόσταση… ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+10).

Με… αιφνιδιασμό των γηπεδούχων ξεκίνησε η αναμέτρηση, αφού η ΑΕΛ με την κεφαλιά του Μεραμπελιώτη μόλις στο 12ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ (0-1).

Άμεση ήταν η απάντηση των «βυσσινί» που ανέκτησαν τα ηνία του παιχνιδιού και στο 36’ έφεραν το ματς στο 1-1, χάρις το σουτ του Ορφανού που κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα (38’) ο Λυριστής με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ σημείωσε το 2-1 για την Δόξα που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος.

Μετά το πρώτο τέταρτο στην επανάληψη (60’), οι Ψινθενοί έφτασαν σε τρίτο τέρμα. Από την μπαλιά του Ορφανού, ο Καρίκης πλάσαρε εύστοχα μέσα από την αντίπαλη περιοχή και το 3-1 ήταν γεγονός.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα εναπομείναντα λεπτά, με την Δόξα να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη, την έβδομη στον φετινό «μαραθώνιο» της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Κόκκαλης, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Δόξα: Τόππος, Στελλάς, Τσακίρης (55’ Ορφανός Χ.), Μπαρμπαντώνης, Κωστομοίρης, Τσοπάνογλου, Ορφανός Β., Λυριστής (83’ Καβουκλής), Οχτάρας (63’ Πλύγκος), Καρίκης, Παπανικολάου 

ΑΕ Λέρου: Γκούτογλου, Καστής, Ακογλάνης, Καρπάθιος, Φυλακούρης, Τσάτσος, Ηλίας, Δράκος, Πλόχωρος, Φουντής, Μεραμπελιώτης