Σε απολογία Ιππότες, Αστέρας Παστίδας και Γιώργος Ορφανίδης

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη η αυτοπρόσωπη απολογία μέχρι την Τετάρτη 25/2/2015 και ώρα 17.00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κατωθι φυσικά και Νομικά προσωπα. 
ΦΑ ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ -ΑΕΡΑ της 11/2/2015 
Το σωματείο ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ 
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο ΦΑ από τον διαιτητή και την εκθεση του παρατηρητή. 
Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,13,14 και 15 του Π.Κ. 
ΦΑ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤ της 11/2/2015 
Το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤ. 
Οι αναγραφόμενοι στο ΦΑ ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ εκπρόσωπος -Γ.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ προπονητής. Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο ΦΑ από τον διαιτητή και την εκθεση του παρατηρητή. 
Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5 και 14 του Π.Κ. 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ 

ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το Σωματείο ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης των διαιτητών, και θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων, κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας και επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης ,,και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ,και με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) στις εφημερίδες ΓΝΩΜΗ και ΡΟΔΙΑΚΗ εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης. Η ανάκληση δημοσιευόμενη στο ιδιο μέσο αποδεικνύεται με προσκόμιση στη διοργανώτρια από τον παραβάτη συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων. 
Αρθρο 25 παρ.1 περ.α.- Άρθρο 33 παρ.1 του πειθαρχικού κώδικα. 


ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το Σωματείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠ. για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης των διαιτητών, και θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων, κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας και επιβάλλει σε βαρος του εγκαλούμενου σωματείου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης ,,και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ, και με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) στην εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης. Η ανάκληση δημοσιευόμενη στο ίδιο μέσο αποδεικνύεται με προσκόμιση στη διοργανώτρια από τον παραβάτη συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων. 
Αρθρο 25 παρ.1 περ.α.-Αρθρο 33 παρ.1 του πειθαρχικού κώδικα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΣ ΤΗΛΟΥ (12η αγων/κη) 
Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 12-2-2015 του ΑΛΘΑΙΜΕΝΗ στο οποίο αναφέρεται ότι το εν λόγω σωματείο παραιτείται από τον αγώνα πρωτ/τος Γ κατηγορίας με τον ΑΣ ΤΗΛΟΥ της 12η αγων/κής. Η πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι: Ο αγώνας ΑΣ ΤΗΛΟΥ -ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του ΑΣ ΤΗΛΟΥ και από την τρέχουσα βαθμολογία της ΑΛΘΑΙΜΕΝΗ αφαιρούνται δύο (-2-) βαθμοί /Άρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ/. 
Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα του ΑΛΘΑΙΜΕΝΗ ,αφαιρούνται δύο (-2-) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα 2015-2016,και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ. 
Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.4 εδαφ.β του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΑΣ ΤΗΛΟΣ).