«Ροπαλιά» στην εκπνοή «βύθισε» περισσότερο τον ΑΟ Βαθύ

Νίκη με 1-2 στην Κάλυμνο επί του ΑΟ Βαθύ πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος) και έτσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ψαλιδίζοντας ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τους για παραμονή.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές, αλλά τους Μαριτσενούς βοήθησε το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Παπακωνσταντής μόλις στο 5’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 57’ ο Σαγρές ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο τρόπο (πλασέ μέσα από την περιοχή) για τον ΑΟ Βαθύ και έδωσε ελπίδες για τη νίκη.

Αυτές εξανεμίστηκαν στο 90’ με το γκολ του Κούρου που έκανε την κεφαλιά- ψαράκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Κώτσου.

Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα της Καλύμνου, αφού στις καθυστερήσεις ο Τσαγγάρης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διμαρτυρία.

Διαιτησία: Ατσαλάκης, Γιαμμουζής, Μαντάς

Συνθέσεις:

ΑΟ Βαθύ: Αμοργινός, Καραγκιόζης (46’ Σάντος), Πουλλάς, Αλαχούζος Μ., Τσαγκάρης, Αλαχούζος Γ., Ασπράς, Μουτσάς (38’ λ. τρ. Κόττορος), Καμπούρης, Σαγρές, Βρουβής (75’ Καζώνης)

Ηρακλής: Καστανάκης, Παπακωνσταντής Σ. (65’ Παπακωνσταντής Μ.), Καρίκης, Λενιού, Λορέντζος, Κώτσος, Παπακωνσταντής Κ., Πίσκαπας (65’ Σκυλλάς), Βασιλώτος, Φελεσάκης, Κούρος.