Νέα νίκη- ανάσα του Κλεόβουλου, έβαλε… φωτιά στον Διαγόρα Βατίου

Για τα καλά «μπλέκει» στην «μάχη» της παραμονής και ο Διαγόρας Βατίου, αφού ο Κλεόβουλος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Βατίου με 1-2 και παραμένει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες της Νότιας Ρόδου που απέχουν δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι ήταν φοβερό και είχε ρυθμό από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Στο 2’ ο Ξύππας έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αφού απέκρουσε αρχικά ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στο 5’ ο Κλεόβουλος «άγγιξε» και αυτός το γκολ με το πλασέ του Γιατσιάτσου από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αναστασά.

Η… επιμονή των Λινδιακών «δικαιώθηκε» στο 35’ με την σέντρα- σουτ του Κουκουτσέλα που κατέληξε στα δίχτυα, αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έγινε το 0-1.

Στην επανάληψη προσπάθησε να ισοφαρίσει η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, αλλά παρά την υπεροχή δεν κατάφερε να δημιουργήσει την λεγόμενη μεγάλη ευκαιρία.

Σε αντίθεση, ο Κλεόβουλος είχε δοκάρι στο 70’ σε κόντρα- επίθεση με σουτ του Κουκουτσέλα και τελικά το 0-2 έγινε στο 89’ με τον Χαρίτο που πλάσαρε εύστοχα από θέση τετ α τετ και «σφράγισε» τους τρείς βαθμούς για την ομάδα του.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Λαζός, Σαρρής

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Μοσχής, Ζωάννου (46’ Ζουρούδης), Πιτσουρδάκης, Μικκιού, Ντόστι (60’ Καραγιάννης), Ζερβός, Λερογιάννης (70’ Καψαλάκης), Μαυρομούστακος, Παπουρδάνος, Ξύπας

Κλεόβουλος: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος, Γιατσιάτσιος, Φραντζάκης (70’ Πίτσης), Κολιοκώστας, Συμεωνίδης, Κουκουτσέλας, Γαϊτάνος, Παπαοικονόμου, Χαρίτος