Έπαιξαν για το γόητρο και επικράτησε ο Άρης

Από την μία ο Κολοσσός Κάστρου έχει… παραδοθεί πλέον στην μοίρα του και σχεδιάζει την επόμενη σεζόν στην Β’ κατηγορία, απ’ την άλλη ο Άρης Αρχαγγέλου έχει χάσει προ πολλού τις ελπίδες του για την πρώτη δυάδα και έτσι οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς κίνητρο, αλλά κυνήγησαν τη νίκη που πήραν τελικά οι «κιτρινόμαυροι» με σκορ 1-3 στο Ενωσιακό γήπεδο.

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας (α’ όμιλος), οι φιλιξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ μετά από πλασέ του Αλεξανδρή μέσα από την περιοχή για το 0-1.

Στην επανάληψη και μάλιστα πολύ νωρίς αντέδρασε η ομάδα της Παλιάς Πόλης που στο 48’ ισοφάρισε σε 1-1 με το δυνατό σουτ του Πάττα.

Το… όπλο του πήρε ο Μπαϊρακτάρης στην συνέχεια και «καθάρισε» τη νίκη για τον Άρη. Αρχικά στο 70’ με πέναλτι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Καλημέρης (ανατροπή του μέσα στην περιοχή) για το 1-2 και εν συνεχεία στο 75’ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Άρη Αρχαγγέλου.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Στεφανάκης, Σάββενας

Συνθέσεις:

Κολοσσός: Καμπούρης, Συμεωνίδης, Ζωάννου, Μελισσάς, Γιώτας (73’ Τραγάκης), Αμπελάς (73’Ρούφας), Τσαλίκης (45’ Περαντινός), Πάτας, Κωνσταντινίδης, Θεοδώρου, Αμοιρόπουλος

Άρης: Καραγιάννης, Κωστάκης, Σαχίνης, Σταμούλης (64’ Γκίκας), Χατζημανώλης, Κοντόγιαννος (Κολιάδης), Κρομύδας, Παρδαλός, Μπαϊρακτάρης, Καλημέρης, Αλεξανδρής