Φινάλε με νίκη για τον Φοίβο και… αναμονή για την απόφαση της ΕΠΟ

Το καθήκον του έκανε ο Φοίβος στην αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος), επικρατώντας με 0-2 μέσα στον Αρχάγγελο του τοπικού Άρη. Πλέον οι Κρεμαστενοί περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για την προσφυγή του Καλυμνιακού σχετικά με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Με μεγαλύτερη διάθεση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι και απείλησαν την εστία του Κεφάλα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Από το μισάωρο και μετά η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ισορρόπησε και κατάφεραν σε μία από τις επισκέψεις τους προς τα αντίπαλα καρέ και άνοιξαν το σκορ.

Μετά από σέντρα του Δελαπόρτα στο 35’, ο Τζιβίλογλου κέρδισε την κεφαλιά και σημείωσε το 0-1 για την ομάδα της Κρεμαστής.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο για το 0-2 που κλείδωσε τη νίκη. Σκόρερ στο 85’ ο Αρχοντούλης που πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Γιακουμάκης, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Χατζημανώλης, Κωστάκης, Σαχίνης, Πελέκης, Κολιάδης (70’ Κοντόγιαννος), Κρομμύδας, Γκίκας (75’ Γιαννιού), Μπαϊρακτάρης, Καλημέρης, Αλεξανδρής (50’ λ. τρ. Λαμπριανός)

Φοίβος: Κεφάλας, Μπιλιάς (30’ λ. τρ. Γαργάλης), Φελεγκάκης, Λαμάϊ, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Μόσχος (60’ Αγγελόπουλος), Ορφανίδης, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας (85’ Τζεμαλάϊ), Γεωργαλλής