Σταυρίδης ο εκλεκτός για τον πάγκο του Αστέρα Μασσάρων

Τον Κώστα Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μασσάρων αντικαθιστά ο Σάββας Σταυρίδης που συμφώνησε με τη νέα διοίκηση των κυανόλευκων και αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Ο παλαίμαχος άσος του Αστέρα που έχει δουλέψει με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα υποδομών της αγαπημένης του ομάδας, κρίθηκε ο πλέον κατάλληλος από την διοίκηση ώστε να αναλάβει τα ηνία των Μασσαρενών και να τους καθοδηγήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας του νομού μας.

Άλλωστε ο Σταυρίδης γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αφού είτε ήταν ενεργό μέλος, είτε όχι, βρίσκονταν πάντοτε δίπλα στον Αστέρα Μασσάρων και σαφέστατα πρόκειται για μια έξυπνη και… στοχευόμενη κίνηση των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα στον Αστέρα, πέρα από το θέμα του προπονητή, δημιουργήθηκε και η επιτροπή μεταγραφών για να αρχίσει να «τρέχει» ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συστήθηκε η επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον πρόεδρο, Τσαμπίκο Καμπαστάνα, αλλά και τους Τάκη Παπαγεωργίου, Γιώργο Μουσακίνια.

Μάλιστα ο τελευταίος που έπειτα από μια γεμάτη πορεία στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, κατά κύριο λόγο με την φανέλα του Αστέρα, «κρέμασε» ως γνωστόν τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, θα έχει πλέον τον ρόλο του γενικού αρχηγού στην ομάδα.