Ευχαριστήριες επιστολές απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης στους προέδρους των FIFA και UEFA

Ευχαριστήριες απαντητικές επιστολές απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης στους προέδρους των FIFA και UEFA κκ. Τζιάνι Ινφαντίνο και Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο κ. Ζαγοράκης, αφού ευχαριστεί τους διοικητικούς ηγέτες της FIFA και της UEFA για τις ευχές και τη στήριξή τους, δηλώνει ευτυχής για όσα το ποδόσφαιρο έχει προσφέρει στη ζωή του και αναγνωρίζει τον υψηλό βαθμό ευθύνης της θέσης στην οποία εξελέγη. 



Επίσης δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας εκμοντερνισμού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της αναβάθμισης του Αθλήματος στη χώρα μας, ενώ επισημαίνει πως είναι ενήμερος για τη στήριξη που παρέχουν στην Ε.Π.Ο. οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, ευελπιστώντας και σε ανάλογη συνέχεια. 

Τέλος, ο κ. Ζαγοράκης ανταποκρίνεται στην ανοιχτή πρόσκληση των κκ Ινφαντίνο και Τσέφεριν να συναντηθεί μαζί τους, ώστε να συζητήσουν από κοντά όλα τα ζητήματα που αφορούν στο κοινό τους όραμα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του Covid-19.