Άλμα από τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω στον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, Δομίνικος Προύντζος, από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο ταλαντούχος νεαρός θα ενσωματωθεί στην Κ14 του ΠΑΟΚ, έπειτα από έγγραφο που έστειλαν οι «ασπρόμαυροι» στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ένας από τους μικρούς του ταλαντούχους ποδοσφαιριστές θα φοράει πλέον την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Δομίνικο Προύντζο ο οποίος εντάσσεται πλέον στην Κ-14 του ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά:

Ήταν μια πολύ  όμορφη στιγμή, αυτή που  εκτυλίχθηκε την Κυριακή  το μεσημέρι μετά το τέλος του τουρνουά της ΕΠΣΔ για τους γεννηθέντες το 2003-2004. Ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω κατέκτησε την πρώτη θέση και τα νεαρά παιδιά του Ομίλου, μαζί με τον προπονητή τους Γιάννη Μανούσογλου, άφησαν το νεαρό Δομίνικο Προύντζο να σηκώσει την κούπα και στην συνέχεια πανηγύρισαν όλοι μαζί πετώντας τον ψηλά και φωνάζοντας το όνομα του.

Ο λόγος;  Ότι φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω. Ο νεαρός Δομίνικος Προύντζος, ο οποίος από μικρός φαινόταν πως έχει το χάρισμα για να μπορέσει να καταφέρει σημαντικά πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα ανήκει πλέον στην Κ14 του ΠΑΟΚ μετά και το σχετικό έγγραφό που έστειλε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.»

football-academies.gr