Πολυβόλο η Ρόδος, νίκη για Διαγόρα Βατίου, ισοπαλίες στη Νότια Ρόδο

Δεκαπέντε γκολ σε πέντε φιλικές αναμετρήσεις επιτεύχθηκαν σήμερα, με την… παράσταση να κλέβουν φυσικά η νίκη του Διαγόρα επί του Ιάλυσου και η εξάρα της Ρόδου επί του Απόλλωνα Απολλώνων. Νίκη και για τον Διαγόρα Βατίου στην Ψίνθο, ισοπαλίες στην Λίνδο και την Λάρδο.

Κλεόβουλος- Αστέρας Μ. 1-1

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το φιλικό στο γήπεδο Λίνδου ανάμεσα στον Κλεόβουλο και τον Αστέρα Μασσάρων, σ’ ένα ματς όπου και τα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν στο φινάλε του πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Μασάδο στο 42’, ενώ ο Πατσιούρας που στα φιλικά είναι… onfire, ισοφάρισε σε 1-1 στο 85ο λεπτό της συνάντησης.

Ηρακλής Λ.- Άρης 2-2

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι στο γήπεδο Λάρδου ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Άρη Αρχαγγέλου, όπου τον πρώτο λόγο είχαν οι επιθέσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ Μπαϊρακτάρης για τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Μανώλης Χαρίτος στο β’ μέρος με δύο τέρματα (50’, 75’) έφερε το ματς… τούμπα. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μαρκόπουλος στο 85ο λεπτό.

Δόξα Ψ.- Διαγόρας Β. 0-2

Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Χαρτοφύλλης για λογαριασμό του Διαγόρα Βατίου και η ομάδα από τη Νότια Ρόδο πήρε το νίκη με 2-0.

Ρόδος- Απόλλων Απ. 6-0

Καταιγιστική ήταν η Ρόδος στο φιλικό παιχνίδι ενάντια στον Απόλλων Απολλώνων, αφού τα ελάφια φιλοδώρησαν με έξι τέρματα τους νεοφώτιστους.

Εντυπωσιακό το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη, πετούσαν φωτιά στην επίθεση και πήραν ευρεία νίκη.

Ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο 5’ και πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 30’ και το 55’. Την… σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο Ευγενικός που μέσα σ’ ένα δίλεπτο (70’-72’) με δύο προσωπικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αρχοντούλης στο 80ο λεπτό.

Ιάλυσος- Διαγόρας 0-1