Πεισματάρης ο Ποσειδώνας, πιο πεισματάρης ο Κλεάνθης


Με τις δυσκολίες που περιγράφει το τελικό 2-1 κατάφερε να επιβληθεί ο Κλεάνθης του Ποσειδώνα. Ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Θεολόγου βοήθησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσφέρουν στο φίλαθλο κοινό ένα αρκετά καλό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μην εξάντλησε τις σελίδες των δημοσιογραφικών μπλοκ με τις ευκαιρίες του, ωστόσο είχε καλό ρυθμό και ενδιαφέρον μέχρι τέλος.
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα διαστήματα υπεροχής στο πρώτο μέρος, χωρίς να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λίγες καλές στιγμές τους, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι βελτίωσαν τη μεσοεπιθετική λειτουργία τους και στο 60’ άνοιξαν το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Ευγενικού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα ακριβείας του Κρομμύδα από τα δεξιά.
Στο 72’ ο Κλεάνθης έδειξε να απλοποιεί τα πράγματα, χάρη στο εύστοχο πλασέ του Μπαούρη, ο οποίος κέρδισε την απόκρουση του Γαλάνη στο σουτ του Βουτσινά, όμως δύο λεπτά αργότερα ο πεισματάρης Ποσειδώνας τον άγχωσε ξανά, όταν ο Νασόπουλος μείωσε από κοντά, εκμεταλλευόμενος την κεφαλιά-πάσα του Δράκου έπειτα από σέντρα του Κοντονικόλαου από τη δεξιά πλευρά.
Από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το σφύριγμα της λήξης ο Κλεάνθης βρήκε, όμως δεν αξιοποίησε τους χώρους που του άφησε αναγκαστικά ο αντίπαλός του, που με τη σειρά του προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Καλκαβούρας, Μπέκας)
Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Σιέχ, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου, Μπερετούλης, Μπαούρης (91’ Χαριτάκης), Βουτσινάς (87’ Ζούλης), Ευγενικός (65’ Πελέκης)
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Κεσίδης (71’ Νασόπουλος), Φασουλέτος, Ζαρκαδούλας, Τσαγκάρης (81’ Πεπελάσι), Φελλουζής, Τσαβέλης, Αρχοντούλης, Δράκος, Σπανός Ε., Κοντονικόλαος (67’ Χανιώτης)