Το… τόξο το είχε ο «γηραιός»

Νίκη με 0-1 στο Οικονομίδειο Στάδιο πέτυχε ο Διαγόρας ενάντια στον Ιάλυσο σε φιλική αναμέτρηση, όπου οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Οι τοξοβόλοι απείλησαν στο 25’ με τον Μαθιό, αλλά ο Δαρζέντας απομάκρυνε τον κίνδυνο και η… απάντηση ήρθε στο 28’ όταν ο Πεταυράκης δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Λουτριώτη που έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο Ρεκλείτης στο 30’ πάσαρε στον Μαθιό που απέναντι από τον γκολκίπερ του Διαγόρα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ οι παίκτες του Μίχου απείλησαν ξανά με τον Κοκκίνη που έκανε σέντρα, αλλά το σουτ του Σπάρταλη αποκρούστηκε από τον Δαρζέντα.

Το γκολ ήρθε από την πλευρά του Διαγόρα, όταν στο 75’ ο Κιοσέογλου έκανε μπαλιά στον Πεταυράκη και ο δεύτερος με συρτή μπαλιά βρήκε τον Μπερνιδάκη για το 0-1 με κοντινό πλασέ.

Διαιτησία: Κασιώτης, Σαρρής, Σιδερής

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Παφιακης (62΄Φυλακούρης), Σταυλάς, Κοκκίνης, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης (20΄Χατζηκοσμάς),Μαθιός (60΄Πλύγκος), Χατζηφούντας (80΄Ατσίδης), Κοιλιάρας (85΄Τρέχας), Σίμωσης (40΄Σπάρταλης)

Διαγόρας: Δαρζέντας (85΄Σαμολαδάς), Καρπαθάκης, Μαριάς, Μπαούρης, Πεταυράκης , Κιοσέογλου (77΄Φραντζής), Τογρούς (67΄Καραγεωργίου), Γεωργιάδης (87΄Κανάρης), Καλημέρης (73΄Τσαγκάρης), Μπερνιδάκης (82΄Διακάκης), Παϊζάνος (70΄Κυπριώτης)