«Καθάρισε» στην επανάληψη ο Διαγόρας Βατίου με σούπερ Χαρτοφύλλη

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Χαρτοφύλλη, ο Διαγόρας επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Λέρου στο γήπεδο Βατίου για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Καλύτερη η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος.

Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕ Λέρου και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις την εστία του Ζωγράφου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την παραβιάσει.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καμπούρη άργησαν να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν το πλήρωσαν στην φάση του 12’ αφού ο Ζωγράφος είπε «όχι» στο καλό σουτ του Καρπαθίου μέσα από την περιοχή.

Το «καμπανάκι» δεν ακούστηκε από τους γηπεδούχους, αφού στο 30’ ο Πλόχωρις με νέο σουτ απείλησε ξανά, αλλά ο Μοσχής έδιωξε πάνω στην γραμμή με το κεφάλι.

Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία είχε η φιλοξενούμενη ομάδα στο 43’, αλλά και πάλι ο Ζωγράφος απέκρουσε το σουτ του Γιαννουκά και στην επαναφορά ο Τσάρας σούταρε άουτ προ κενής εστίας.

Ξύπνησε στην επανάληψη ο Διαγόρας και «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 50’ ο Μοσχής βρήκε τον Χαρτοφύλλη που πρόλαβε την άμυνα της ΑΕΛ και πλάσαρε για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα (52’) ο ίδιος παίκτης μετά από νέα μπαλιά του Μοσχή, πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ και έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2-0).

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 71’ ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του με την δική του υπογραφή.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Βασιλείου

Συνθέσεις:

 

Διαγόρας: Ζωγράφος, Μοσχής, Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Κυριακάκης, Παπασταμάτης, Κοτζιάς, Κουρέλης (73’ Ζωάννου), Παπουρδάνος, Τριανταφυλλίδης (75’ Γρύλλης), Χαρτοφύλλης.

ΑΕ Λέρου: Χαλκίδης, Κοτσάνης, Βασιλείου (75’ Φυλακούρης), Ντερληγιώργης (65’ Κουρεβέλης), Καστής, Τσάτσος, Ηλίας, Καρπάθιος, Πλόχωρος (75’ Καρπαθάκης), Γιαννουκάς, Τσάρας.