Το ξεκίνημα έκανε την διαφορά και χάρισε τη νίκη στον Κλεόβουλο

Χάρις τα δύο γρήγορα τέρματα που σημείωσαν οι Κολιοκώστας και Κωστάκη από τις ασίστ του Παπαοικονόμου, ο Κλεόβουλος επικράτησε δύσκολα του Ηρακλή Μαριτσών με 2-1 στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λίνδου και στο 5’ από την φοβερή μπαλιά του Παπαοικονόμου, ο Κολιοκώστας με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Στο 17’ και πάλι ο Παπαοικονόμου με νέα εξαιρετική μπαλιά βρήκε αυτή την φορά τον Κωστάκη που επίσης με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τον Κλεόβουλο.

Η μπάλα στο εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Κώστα Παπακωνσταντή στο 30’ κατέληξε στα δίχτυα και ο Ηρακλή ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Στεφανάκης βρήκε τον Καρίκη Γ.Δ. που αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 55’ ο Κοσμάς έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Διακογεωργίου.

Σημαντική ευκαιρία έχασε ο Ηρακλής στο 70’ με το σουτ του Φελεσάκη που κατέληξε ελάχιστα άουτ και η πίεση των Μαριτσενών αυξήθηκε προς την περιοχή του Χρυσανθή.

Στο 75’ ο Κώτσος είδε την μπάλα να περνάει από μπροστά του στην σέντρα του Παπακωνσταντή και χάθηκε η ευκαιρία, ενώ στο 87’ ο Χρυσανθής έκανε τρομερή επέμβαση στο δυνατό σουτ του Καρίκη Γ.Σ. και διατήρησε το προβάδισμα και τη νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Σταυρούλιας, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Λάμπης, Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Αναστασιάδης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος (75’ Κολιάδης), Διακογεωργίου (85’ Κακλαμάνος), Κολιοκώστας, Βίλζα

Ηρακλής: Κοσμάς, Καρίκης Γ.Σ., Λορέντζος, Παπακωνσταντής, Φελεσάκης, Τσούφιος, Καρίκης Γ.Δ. (72’ Κώτσος), Αγγελόπουλος (65’ Βασιλώττος), Στεφανάκης, Τσαλώλης (46’ Πετρίδενας), Μπιλιάς