“Ανάσανε” ο Ηρακλής Μαριτσών

Νίκη- βάλσαμο που τον “ξεκόλλησε” και του έδωσε την δυνατότητα να περάσει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε ο τοπικός Ηρακλής στο γήπεδο Μαριτσών επί του Καλυμνιακού με σκορ 3-1 στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Μονόλογος των γηπεδούχων ήταν το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους προς την καλοστημένη άμυνα των Καλύμνιων. Εν τέλει κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40ο λεπτό με τον Καρίκη που έγραψε το 1-0 με κοντινή προβολή.

Η απάντηση των κυανόλευκων ήρθε πριν την ανάπαυλα. Στο 42′ ο Κλειδαράς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα και πήραν το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Φράγκου στο 60ο λεπτό για το 2-1. Το συγκρότημα του Βλασσόπουλου εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο και κλείδωσε το τρίποντο στο 85′ με το γκολ του Στεφανάκη που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έτσι πήρε ανάσα ο Ηρακλής.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Στεφανάκης, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς, Τσούφιος, Λενιού, Λορέντζος, Κώτσος, Μπιλιάς, Κ. Παπακωνσταντής (62’ Φελεσάκης), Γ. Καρίκης (80’ Βασιλώττος Ε.), Κουλιμπαλί, Τσαλώλης (71’ Αγγελόπουλος), Στεφανάκης

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κοτσάνης (85’ Κασιώτης), Φράγκος, Καμπούρης (67’ Ζεμπιλάς), Κλειδαράς, Τσαγγάρης, Κάννης, Λελέκης, Μούστος (60’  Χουρδάς), Κανέλλης, Τρικοίλης