Αδικούνται και οι δύο, άτυχος στο φινάλε ο Ορφέας


Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, όπου ο Ορφέας και ο Απόλλων Καλυθιών αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθειά τους και κυρίως την προσπάθεια των γηπεδούχων, που στο τέλος θα μπορούσαν να φτάσουν σε μία νίκη ελπίδας για τη σωτηρία τους.
Στο πρώτο μέρος ο Απόλλων ήταν καλύτερος, ωστόσο δεν απείλησε παρά μόνο με σουτ εκτός περιοχής. Στο δεύτερο ο ρυθμός άνοιξε και οι ευκαιρίες άρχισαν να πυκνώνουν εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πρώτοι στο γκολ στο 73’ από μία άτυχη στιγμή του Τσικούρη, στο πόδι του οποίου άλλαξε πορεία η μπάλα μετά τη σέντρα του Πέπα, για να καταλήξει στα δίχτυα του Θέμελη.
Ο Ορφέας απάντησε στο 75’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αυγουστάκη, στη συνέχεια πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και θα τα κατάφερνε, αν στο 90’ το οριζόντιο δοκάρι δεν σταματούσε το σουτ του Στεργιόπουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Σαρρής, Κωτσόπουλος).
Ορφέας
Θέμελης, Τσικούρης, Αυγουστάκης, Αντωνιάδης, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Στεργιόπουλος, Λουκίσσας, Τσακμακίδης (83’ Ντουρμισλάρ), Σβέρκος, Μαχραμάς (50’ Κώστας).
Απόλλων
Ροδίτης, Σαββούλης (46’ Πέπα, 85’ Μίσκου), Κίτσος (46’ Μουχαρέμι), Φωτεινής, Φυλακούρης, Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Καντιμοίρης, Ιντρίζι, Μπαϊρακτάρης.