Ποσειδών 7Χ7 και μόνος στην κορυφή

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) που έγινε στην Κάρπαθο, ο… ασταμάτητος Ποσειδών επικράτησε με 1-0 του Διγενή, έκανε το “7 στα 7” και πλέον είναι μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η γηπεδούχος ομάδα που έχει παράπονα από την διαιτητή, ενώ δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του Διγενή από την φιλοξενία.

Το παιχνίδι δεν είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν την φάση που αναζητούσαν στο 70′ και έφτασαν στο τρίποντο. Σκόρερ ο Παύλου που βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρο για το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά το τέρμα του Ποσειδώνα (75′), η ομάδα από την Κάρπαθο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Βασιλιώτης για απόπειρα χτυπήματος εκτός φάσης αντίπαλου παίκτη.

Το ακυρωθέν γκολ του Καραλή στο 78ο λεπτό ήταν η αφορμή να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από τους Καρπάθιους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για ορισμένα λεπτά.

Μετά την επανέναρξη του και μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Ορφανός, Μπέκας

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Σπανός Γ., Κούτουλο, Καουκάκης, Καζιλιέρης, Μαντιναός, Καράλης, Παύλου, Σώζος (65’ Βασιλιώτης), Τσιαβέλης, Σπανός Μ. (90’ Βιλανούτσης)

Διγενής: Μανωλάγκας, Διακανθός, Κανάκης, Γεωργαλλίσης Γ. (60’ λ.τ. Μοσκιού), Γεωργαλλίδης Δ., Μάνο, Κυπριώτης, Χατζαθανασίου, Κρέζης, Θαρρενός, Καραγιάννης (75’ Κατσαμάκης)