Ασταμάτητος ο Αστέρας Παστίδας

Δεν… σταματάει πουθενά ο Αστέρας. Οι Παστιδενοί επικράτησαν του Ορφέα εντός έδρας με 2-1 και διατήρησαν το απόλυτο, μένοντας στην κορυφή και αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες τους στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να ισορροπούν σ’ ένα 45λεπτο που δεν υπήρχε σκορ.

Στην επανάληψη και μάλιστα με το “καλημέρα”, η ομάδα του Παρασκευόπουλου έφτασε στο 1-0 όταν ο Πάπα στο 48′ εκτέλεση φάουλ πάνω στο τοίχος, αλλά η μπάλα που πήρε ύψος αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ορφέα. Στο 53′ ο Στεργιόπουλος έκανε την παράλληλα μπαλιά στον Διακοηλία και ο νεαρός δεν είχε πρόβλημα σε κενή εστία να γράψει το 1-1.

Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Πάπα που “σέρβιρε” αυτή την φορά το γκολ, ο Αστέρας με το πλασέ του Κυρίτση στο 64′ έφτασε στο 2-1 και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Μπερδεμπές, Ράδος

Συνθέσεις

Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Ζερβός (61’ Αποστολόπουλος), Καλαγρής, Συμεωνίδης (91’ Κονόμι), Κατσούλης, Αμπελάς, Πάπα, Κυρίτσης (70’ Πολυχρόνης)

Ορφέας: Μαυρουδής, Γεωργιάδης, Τσικούρης, Μπουμπουλάκης, Στόϊος, Κούτσι (87’ Τοπάλ), Στεργιόπουλος, Αμοιρόπουλος, Τσιώμος, Λουκίσσας (81’ Τσιριγώτης), Παπανικολάου (46’ Διακοηλίας)