Έκανε το καθήκον του ο Ιάλυσος

Στο γήπεδο Κρεμαστής ο εκπρόσωπος του νομού μας στην Γ’ Εθνική, Ιάλυσος πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”, αφού επικράτησε με 0-2 του Φοίβου.

Οι τοξοβόλοι είχαν τα ηνία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και απείλησαν στο 5′ με το σουτ του Μαθιού που εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η πίεση του Ιάλυσου απέδωσε καρπούς στο 27ο λεπτό της συνάντησης με την σέντρα του Ρεκλείτη και το τελείωμα του Παφιάκη που βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Φοίβος προσπάθησε περισσότερο επιθετικά, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Χειμωνέττου, ενώ οι Ιαλυσιώτες κρατούσαν με σχετική άνεση το μηδέν παθητικό.

Στην επανάληψη οι τοξοβόλοι ήξεραν πως με ένα ακόμη γκολ θα τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση και το… βρήκαν στο 52ο λεπτό.

Από το τραγικό λάθος του Ψωμιάδη που… δώρισε την μπάλα στον Ρεκλείτη, ο μέσος του Ιάλυσου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 0-2, αφού μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Μπερδεμπές, Σταφανάκης

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ψωμιάδης, Ντόστι (60′ Μήτρου), Φελεγκάκης, Αργέντης, Σαλαμαστράκης, Φτάκλας, Ζουρούδης, Δράκος (57′ Τζεμαλάι), Κοντόγιαννος, Δανάς (37΄Κουδούνης), Μαϊλης

Ιάλυσος: Χειμενέττος A., Σταυλάς (65΄Βολονάκης), Χειμωνέττος Κ., Σαχίνης, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης (45΄Πλύγκος), Αθανασίου (55΄Λιόσης), Φονσέκα, Μαθιός, Χατζηκοσμάς