Επέστρεψε μετά την… παρένθεση ο Αστέρας Παστίδας

Την μικρή παρένθεση της απώλειας βαθμών την περασμένη εβδομάδα, έκλεισε ο Αστέρας Παστίδας που επέστρεψε στις νίκες. Οι Παστιδενοί επικράτησαν άνετα με 4-1 του Αγίου Λουκά στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο 5′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0 ο Συμεωνίδης, ενώ στο πριν το τέλος του ημιχρόνου (40′) ο Αποστολόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Συνεχίζοντας να είναι καταιγιστικοί και στην επανάληψη, οι παίκτες του Παρασκευόπουλου έφτασαν στο 3-0 με το τέρμα του Πολυχρόνη στο 55′ και δέκα λεπτά αργότερα (65′) ο Πάπα σημείωσε το 4-0.

Στα τελευταία λεπτά οι Παστιδενοί χαλάρωσαν και στο 80′ ο Μπάλλας από την άσπρη βούλα μείωσε στο 4-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Τσέτσος, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Ζερβός, Κατσούλης, Συμεωνίδης, Καλαγρής, Πάπα(71΄Λιάμης), Πολυχρόνης(57΄Αμπελάς), Αποστολόπουλος, Λενιού

Άγιος Λουκάς: Γουργούλιας, Ηλίας, Μοσχούς, Μακρυδημήτρης, Μοσχηδιού(73΄Γιακουμάκης.Μ), Λαουδίκος,Διακίδης, Κανέλλος(73΄Γιακουμάκης.Σ), Μπάλλας, Κοσμάς(81΄Νικολής), Καλογήρου