Αστεράτη και… ιπποτική ανατροπή στην Παστίδα

Διπλή ανατροπή στο γήπεδο Παστίδας όπου οι Ιππότες ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά ο Αστέρας έφερε και πάλι… τούμπα το ματς και πανηγύρισε σπουδαία νίκη. Τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ των γηπεδούχων που έμειναν κάτω από την ζώνη, αλλά μένουν κοντά στις ομάδες που αυτή την στιγμή «κρατάνε» το εισιτήριο της παραμονής. Αντίθετα η ομάδα της Παλιάς Πόλης έχασε σημαντικό έδαφος στην «μάχη» της σωτηρίας.

Πολύ καλή μπήκαν οι Παστιδενοί στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ανοίγοντας το σκορ (1-0) στο 39’ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάπα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Καρύδης με αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, ισοφάρισε… άθελα του σε 1-1 για τους Ιππότες.

Μάλιστα η ομάδα της Παλιάς Πόλης πήρε προβάδισμα με 2-1 στο 57’ χάρις το τέρμα του Καρπαθάκη που έκλεψε την μπάλα και ευστόχησε στο τετ α τετ με τον Παπαμιχαήλ.

Σοβαρεύτηκε από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Γιώργου Ορφανίδη που ισοφάρισαν άμεσα σε 2-2 στο 69’ με την κεφαλιά του Καρύδη.

Δύο λεπτά αργότερα (71’) ο Δραγάτης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 3-2 για τους γηπεδούχους που γύρισαν ξανά στον… Παράδεισο.  

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Χαριτάκης με προβολή στο 86’, μετά από νέα καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Δραγάτη.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Μπερδεμπές, Βασίλας

Συνθέσεις:

Αστέρας: Παπαμιχαήλ, Χαριτάκης, Καλαγρής, Ζερβός, Καρύδης (85’ Κόνομη), Ορφανίδης, Φτάκλας (70’ Παπαστεφάνου), Αεράκης (70’ Πολυχρόνης), Δραγάτης, Πάπα, Διακάκης

Ιππότες: Ζωγράφος, Σώτα, Ζωάννου (70’ Καπουράνι), Έλληνας, Μαρίνος (46’ Καραμπάντζος), Κωνσταντίνου, Καραγιάννης, Ντούσκου, Καρπαθάκης, Ταφάνι, Τριπολίτης