Πεντάσφαιρος Κλεόβουλος “κλείδωσε” την παραμονή

Εντυπωσιακός και ουσιαστικός ο Κλεόβουλος στην αναμέτρηση ενάντια στον ΑΕΡΑ για την 29η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Οι Λινδιακοί επικράτησαν με 5-1 εντος έδρας και ανανέωσαν και μαθηματικά πλέον την παρουσία τους στο επόμενο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγοριας του νομού μας.

Το κίνητρο που ειχαν οι γηπεδούχοι ηταν αυτό που έκανε την διάφορα, αλλά και η αποφασιστικότητα των κυανόλευκων που βρέθηκαν σε πολύ καλη μέρα, κυρίως επιθετικά.

Το σκορ άνοιξε στο 35′ με την σέντρα του Παπαοικονόμου και την κεφάλια του Αλέκου Κακλαμάνου που έκανε το 1-0.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44′) ο Μαλλιάκας στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα άθελά του με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 2-0.

Καλύτεροι ηταν οι παίκτες του Δογιάμα στην επανάληψη και έφτασαν στο 3-0 στο 63′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Νικηταράς.

Στο 73′ ο Παπαοικονόμου με σουτ εξω απο την περιοχή, έγραψε το 4-0.

Μείωσε σε 4-1 με το γκολ της τιμής ο Μασαδο στο 85′ με πέναλτι και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κουκουτσέλας με απ ευθείας χτύπημα φάουλ στο 90ο λεπτο.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Κόκκαλης, Λάζος

Συνθέσεις: 

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Σελιμάι, Ανδρεόπουλος, Λάμπης, Διάκουλας(70΄Μάντσεφ), Παπαοικονόμου(81΄Γανωτάκης), Γαϊτάνος, Κολιάδης, Κακλαμάνος, Νικηταράς(81΄Τόμας)

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Ροκάι, Μιγκλής(46΄Κανελόπουλος), Μαλλιάκας, Πλύγκος, Παπαβασιλείου(84΄Κρητικός), Κασιώτης, Νικολής, Καντιμοίρης, Κιόττου(75΄Πάλλας), Μασάδο