Φιλική νίκη Κλεάνθη επί Ρόδου με γκολάρα Ατσιδη

Για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ρόδος, θα πρέπει να μάθει να διασπά τις κλειστές άμυνες που θα βρει απέναντί της στα περισσότερα παιχνίδια, ακόμα και τις μέρες που οι εμπνεύσεις, απέναντι σε ψυχωμένους αντιπάλους οι οποίοι θα παίξουν με κύριο στόχο να μη χάσουν, δεν θα της βγαίνουν. Δηλαδή σε μέρες σαν τη σημερινή.
Αν και οι απουσίες του στέρησαν δύναμη στην επίθεση και σε όλο το παιχνίδι δεν απείλησε, ο Κλεάνθης κέρδισε τη φιλική κόντρα του Δημοτικού Σταδίου με 1-0, εκμεταλλευόμενος μία στημένη φάση στο 88’, όταν μετά από κόρνερ του Αρίφη, ο Ατσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα με δύσκολο και εντυπωσιακό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Σε όλο τον αγώνα η Ρόδος και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πριν γίνουν οι αλλαγές που επηρέασαν τον ρυθμό των δύο ομάδων, η Ρόδος ήταν καλύτερη, κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα επιτιθέμενη διαρκώς, τα χάλαγε όμως στην τελική προσπάθεια, ίσως γιατί δεν βρήκε το γρήγορο γκολ και αγχώθηκε νωρίς.
Ο Κλεάνθης επέλεξε να κλείσει τους χώρους, βρήκε, εύκολα ή δύσκολα τις απαντήσεις κάθε φορά που οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν συνθήκες απειλής και στο τέλος του αγώνα το γκολ που οι παίκτες του, όπως και οι φίλοι του, πανηγύρισαν με την ψυχή τους.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Κάζας (βοηθοί Σαρρής και Λάζος), σφυρίξει για τελευταία φορά, στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκε σύρραξη, μετά από χτύπημα του Μπίσα στον Ατσίδη, κατά τη διάρκεια διεκδίκησης. Ευτυχώς, οι περισσότεροι δεν έχασαν τα μυαλό τους και ένταση εκτονώθηκε γρήγορα.
Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΡΟΔΟΣ
Ράντζα, Ιμεραλιλάι, Χατζηπέτρος, Σουλάι, Κρητικός, Τριχάκης, Μόσχος, Ρίκκα, Τσουλάκος, Μπίσα, Κόστα
Αλλαγή μπήκαν οι Κεχαγιόγλου, Κεφάλας, Κιοσέογλου, Δημητριάδης, Καμπούρης, Λαζάρου, Αμπελάς
ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Σαμολαδάς, Σιέχ, Χατζηκυριάκος, Κρομμύδας, Σαρίκος, Χαριτάκης, Γιαννίκος, Βουτσινάς, Πελέκης, Παπακωνσταντίνου Α., Μπαούρης
Αλλαγή μπήκαν οι Μπερετούλης, Ατσίδης, Κορκίδας, Σαΐτης Χ., Ανδρέου, Αρίφης, Φούσα