“Καθάρισε” τον Ορφέα στο φινάλε η Κύπρος

Χάρις τα δύο τέρματα που σημείωσε στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, η Κύπρος επικράτησε με 2-0 του Ορφέα στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για τον α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας και δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη, καθώς και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης για λόγους γοήτρου.

Σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν για λογαριασμό του Ορφέα, όταν το σουτ του Παπαδόπουλου στο 30ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με δύο τέρματα στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα τελευταία δώδεκα λεπτά, η ομάδα της Κύπρου έφτασε στη νίκη.

Το 1-0 έκανε ο Ροδίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 78ο λεπτό και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Καραμπάτζος με σουτ, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιατησία: Αντωνάς, Δουλγέρης, Σταυρούλιας

Συνθέσεις: 

Κύπρος: Πεστλίκης, Βασιλείου, Τόσκα, Παναγιώτου, Καρπαθάκης, Τσακμακίδης, Ροδίτης, Κιάρρι (92′ Αγγελιδάκης), Νίκας, Αγγελάκης (84′ Καραμπάτζος), Γκλάβας (74′ Χατζηκωνσταντής)

Ορφέας: Μαυρουδής, Κλημαντής, Μπουμπουλάκης, Μόσχου, Τσικούρης (92′ Αλαφάκης), Τσιριγώτης (84′ Μαρκόπουλος), Κούτσι, Στεργιόπουλος, Ντριλόν, Παπανικολάου (88′ Τσιμπούκας), Κλημαντής