Είχε τις απαντήσεις και έφυγε με τον βαθμό από τ’ Αφάντου ο Διαγόρας Βατίου

Προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά ο ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αφάντου, ωστόσο ο Διαγόρας Βατίου είχε τις απαντήσεις και έτσι το τελικό 2-2 “σφράγισε” τις προσπάθειες των παικτών στην αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Καλύτερα πατούσαν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα, ενώ σ’ ένα ακόμη ματς ο Βαγγέλης Χοσάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα “σπλάχνα” του συλλόγου.

Με τον Μασάδο να έχει κέφια, οι Αφαντενοί έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου στο 25′ σταμάτησε στο δοκάρι.

Λίγο αργότερα (30′) ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΑΕΡΑ βρήκε εν τέλει τον δρόμο προς στα δίχτυα και άνοιξε αυτόν της νίκης για την ομάδα του. Σκόραρε με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ για το 1-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Πάντως οι Βατενοί είχαν την δική τους καλή στιγμή για να πάνε στ’ αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ, αλλά ο Παπουρδάνος στο 35′ αστόχησε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η εικόνα ήταν ίδια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά και στο 55′ έγινε το 2-0 με τον Βάντερ Μασάδο που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Από την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των ερυθρόλευκων, έδωσε το… έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας του Γιάννη Καμπούρη.

Οι κυανέρυθροι μείωσαν το σκορ στο 68′ με το σουτ του Πιτσουρδάκη μέσα από την περιοχή και με την κεφαλιά του Χαρτοφύλλη στο 75′ ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Αχιολάς, Σαρρής

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Ροκάϊ, Μίγκλης (55΄Λαουδίκος), Παπαβασιλείου, Κασιώτης, Πλύγκος (80΄Κρητικός), Νικολής, Κιόττου, Μασάδο (65΄Κανελλόπουλος), Καντιμοίρης

Διαγόρας Β.: Ζωγράφος, Γιαννακόπουλος, Μοσχής (80΄Γρύλλης), Αδάμος, Πιτσουρδάκης, Ζωαννου, Παπαστεφάνου , Τριανταφυλλίδης (35΄λ.τ. Διακοηλίας), Παπουρδάνος, Χαρτοφύλης, Κουρέλης (60΄Κοτζιάς)