Νίκη για τον Καλυμνιακό που τον διατηρεί… διασωληνωμένο στην ζωή

Το τρίποντο που του διατηρεί τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή πήρε ο Καλυμνιακός, καθώς επικράτησε με 2-1 του ελλιπέστατου Ηρακλή Μαριτσών στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο νησί των “σφουγγαράδων”, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9′ με το γυριστό σουτ του Τσαγγάρη μέσα από την περιοχή. Στην φάση του 1-0, είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Φράγκου στο δοκάρι, προτού ο συμπαίκτης του στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Πάντως οι δύο ομάδες στο ημίχρονο πήγαν με το σκορ στο… Χ, αφού ο Αζίζ Κουλιμπαλί με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ “νίκησε” τον αντίπαλο πορτιέρο και σημείωσε το 1-1.

Το κίνητρο που είχαν οι Καλύμνιοι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους. Σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο και οι πολλές απουσίες των πρασίνων από τα Μαριτσά.

Η πίεση των γηπεδούχων ανταμείφθηκαν στο 65′ από μια στημένη μπάλα. Η μπάλα από το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Τσαγγάρη κατέληξε στα δίχτυα και έτσι διαμορφώθηκε το 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Δημαράκης, Πατσιαούρας, Παγώνης

Συνθέσεις:

Καλυμνιακός: Έλληνας, Κουλιάς, Φράγκος, Κανέλλης, Καμπούρης, Τσαγγάρης, Λελέκης, Κασιώτης (85’ Πάνος), Τρικοίλης Κ. (46’ Κοκκινίδης), Τρικοίλης Γ., Χουρδάς (70’ Κλάψης)

Ηρακλής: Αναγνώστου, Κουλιμπαλί, Κρητικός, Παπακωνσταντής, Λενιού, Σαββάκης Α. (74’ Σαββάκης Κ.), Παπάς, Τσούφιος, Καρίκης, Βασιλώττος Χ. (57’ Πίσκαπας), Βασιλώττος Ε. (71’ Μάργαρης)