Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιδιαίτερα κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Super League στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή.

Στο τραπέζι των συζητήσεων κάθονται εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της Super League, των διαιτητών, της FIFA, της UEFΑ, της Πολιτείας και της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Γραμμένος και Αλέξης Δέδες εκπροσωπούν την Ομοσπονδία, ενώ παρόντες είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μέλο Περέϊρα μαζί με τους συνεργάτες του Μαρίν και Λίντμπεργκ, ο παρατηρητής της FIFA και της UEFA Πέτρ Φούσεκ και ο ταξίαρχος της Αστυνομίας Αθανασόπουλος. Τους διαιτητές εκπροσωπούν οι διεθνείς ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου, Γιάννης Παπαδόπουλος και οι βοηθοί Κωσταράς, Δημητριάδης.

Βασικό θέμα ασφαλώς είναι η αποχή των διαιτητών μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου. Οι Ελληνες διαιτητές είναι θορυβημένοι με την επίθεση που δέχθηκε πριν 16 ημέρες ο Λαρισαίος συνάδελφός τους κι αν δεν λάβουν εγγυήσεις για την προστασία και την ασφάλειά τους δεν πρόκειται να άρουν την απόφασή τους για αποχή ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας από την ερχόμενη εβδομάδα.

soccerplus