Σκληρό “καρύδι” ο Άρης σταμάτησε τα ελάφια

Μετά την πρώτη βαθμολογική απώλεια της Ρόδου στο πρωτάθλημα (ήττα από στην Αντιμάχεια πριν από μια εβδομάδα περίπου), ήρθε και δεύτερη για τα ελάφια που αναδείχθηκαν ισόπαλα 2-2 με τον μαχητικό Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου για την 31η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι κιτρινόμαυροι παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έβαλαν δύσκολα στους πρωταθλητές που κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση και έφυγαν με τον βαθμό από τον Αρχάγγελο.

Το πρώτο μέρος δεν είχε να προσφέρει αρκετά στους φίλους του ποδοσφαίρου που έδωσαν το παρών στις εξέδρες. Φυσικό επακόλουθο ήταν το σκορ στην ανάπαυλα να είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα, παρά την πίεση που άσκησαν τα ελάφια για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Στην επανάληψη το ματς άναψε για τα καλά και σ’ αυτό ρόλο έπαιξε το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Άρης ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας “γρίφο” στην Ρόδο.

Με πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Μπαϊρακτάρης έγραψε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στους Αρχαγγελίτες που είχαν ανάγκη μια καλή εμφάνιση.

Οι πράσινοι όπως είναι λογικό πίεσαν για την ισοφάριση και έκλεισαν στα καρέ του Καραγιάννη την γηπεδούχο ομάδα.

Η ισοφάριση ήρθε στο 68ο λεπτό από μια στημένη μπάλα. Από το κόρνερ του Καντιμοίρη, ο Τζιβίλογλου κέρδισε την κεφαλιά και έκανε το 1-1 στο ματς.

Μάλιστα τα ελάφια γύρισαν τούμπα στην αναμέτρηση. Στο 81′ ο Ρούσης με σέντρα βρήκε τον Παυλίδη που με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-2 και έβαλε σε θέση οδηγού την Ρόδο.

Παρότι η ψυχολογία ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Χαρίτου βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Στο 85ο λεπτό ο Συμεωνίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του κόντρα στην ήδη… εστεμμένη Ρόδο.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Παπαγιαννίδης, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Σταμούλης, Θεοδωρίδης, Μαγιόγλου (60′ Σιέχ), Συμεωνίδης, Δημητριάδης (88′ Θεοδωρής), Μπαϊρακτάρης, Παρδαλός (53′ Γκίκας), Μαρκόπουλος, Χατζησάββας

Ρόδος: Ράτζα, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Ρούσης, Ιμεραλιλάϊ, Τζιβίλογλου, Αξιώτης (60′ Αρχοντούλης), Δελαπόρτας, Γκόγκας, Ορφανίδης (52′ Παυλίοδης), Αμνανατ΄’ιδης (83′ Ευγενικός)