Το… γύρισε ξανά και ετοιμάζεται για την απονομή ο Ποσειδών

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Ποσειδώνας βρέθηκε πίσω στο σκορ (στις Καλυθιές με τον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα), αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Οι Καρπάθιοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο εντός έδρας ματς από την Ασπίδα Σαλάκου, αλλά εν τέλει επικράτησαν με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Οι Καρπάθιοι θέλουν έναν βαθμό στα δύο ματς που απομένουν για να “σφραγίσουν” την επιστροφή τους στα “σαλόνια” του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ενώ σε περίπτωση “στραβοπατήματος” της Κατταβιάς αύριο, “κλειδώνει” τον τίτλο.

Η Ασπίδα άνοιξε το σκορ στο 30′ με τον Σαράντη και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης (50′) ο Τσιβέλης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ποσειδώνα.

Η ανατροπή έγινε με την κεφαλιά του Σώζου στο 65′, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μανώλης Σπανός στο 80ο λεπτό της συνάντησης. Στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων, διαμαρτυρήθηκε για οφ- σάϊντ η ομάδα της Σαλάκου, αλλά ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ της Ασπίδας, Σαράντης αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό της συνάντησης με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτησία:  Πατσιόπουλος, Αντωνάς, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Καζηλιέρης, Σπανός Ι. (62’ λ. τρ. Καουκάκης), Κούτολος, Καραγιαννάκης, Τσιαβέλης, Παύλου (85’ Νοταράς), Βασιλειώτης, Σπανός Ε., Σώζος (88’ Κρητσιώτης)

Ασπίδα: Αλεξανδρής, Ντερομενάι (74’ Πεταυράκης), Γιορδαμνής, Στούρης, Κρητικός, Παστός, Βολιτάκης (77’ Βογιατζής), Καραμολέγκος (82’ Ρούφας), Παπαγεωργίου, Σαράντης, Κοκκάρης