Κατέβασε τα… ρολά ο Γαλάνης στο Παραδείσι

Χάρις την εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ Γαλάνη, ο Ποσειδών Καρπάθου κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο Παραδεισίου μετά το 1-1 με τον Κλεάνθη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι γηπεδούχοι δεν ήθελαν νέα απώλεια βαθμών και γι’ αυτό μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γρήγορο τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.

Στην αντίπερα όχθη ο Γαλάνης έδειξε τις προσθέσεις του από το 17ο λεπτό όταν είπε “όχι” σε δύσκολη επέμβαση στο σουτ που επιχείρησε ο Γιατσιάτσος από πλάγια θέση.

Ο τερματοφύλακας των Καρπάθιων παρέμεινε… ζεστός και στην φάση του 28′ απέκρουσε το μακρινό σουτ του Λυριστή στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Νωρίς στην επανάληψη και κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Ήταν το 57ο λεπτό όταν ο Καραλής έβγαλε ωραία συρτή σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Βιλανούτσι από κοντά σημείωσε το 0-1 για τον Ποσειδώνα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι “ροσονέρι” έπιασαν από τον… λαιμό τον αντίπαλο τους και έφτασαν στην άμεση ισοφάριση με το σουτ του Σκόρπου στο 74′ που έγραψε το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 78′ πλάσαρε στον εξερχόμενο Γαλάνη, αλλά αυτή την φορά ο Σπανός Ι. ήταν αυτός που απομάκρυνε τον κίνδυνο πάνω στην γραμμή.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν… εφιαλτικό για τους παίκτες του Γιάννη Καραμηνά που έβλεπαν τους αντιπάλους τους να “βομβαρδίζουν” την εστία του Γαλάνη, αλλά αυτός είχε τις… απαντήσεις.

Στο 80′ ο Πλύγκος είδε τον πορτιέρο του Ποσειδώνα να του αρνείται το γκολ με εξαιρετική επέμβαση, ενώ ο Γαλάνης αντέδρασε σωστά τόσο στην κοντινή κεφαλιά του Σκόρπου του 90′, όσο και στο σουτ του Λυριστή στο 94′ χαρίζοντας με τις αποκρούσεις του τον βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Λαζός, Σαρρής

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Zώης, Μαριάς, Καρίκης, Φωτεινής, Γιατσιάτσιος (47’ Γιαννίκος), Πελέκης, Κρομμύδας, Αλεξανδρίδης (64’ Πλύγκος, 84’ Θάνος), Σκόρπος, Λυριστής, Γκινής

Ποσειδών: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Κούττολο, Κουλαϊ (88’ Καουκάκης), Καραλής, Μαντινάος, Βασιλειώττης, Σπανός Εμμ. (55’ Τσιπιζίδης), Βιλανούτσι (58’ Τσάμης)