Μοναδική εμπειρία για Ιωαννίδου από Κάρπαθο – Φιλιππάκου


Μία μοναδική εμπειρία, η οποία θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο μέλλον, βιώνουν η νεαρή αθλήτρια του ΑΣΤΙΡ Μαρία Ιωαννίδη και η συμπαίκτριά της και προπονήτρια Μαριέττα Φιλιππάκου.
Οι δύο κοπέλες βρίσκονται στον Βόλο, όπου συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Ποδοσφαίρου», ως προσκεκλημένες της ΕΠΟ.
Η Ιωαννίδη, η οποία μένει μόνιμα στην Κάρπαθο και κάνει τεράστιες θυσίες για να έρχεται στη Ρόδο, ώστε να μπορεί να προπονείται και να παίζει σε επίσημους αγώνες, επελέγη από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα μαζί με άλλες 59 συναθλήτριές της, της ηλικιακής κατηγορίας Κ 15 και έλαβε μέρος σε αγώνες προεπιλογής, στο γήπεδο «Όλγα Βασδέκη» της πόλης.
Το παρών έδωσε, κατόπιν πρόσκλησης της Ομοσπονδίας, και η Μαριέττα Φιλιππάκου, η οποία έχει αρχίσει να χτίζει την προπονητική της καριέρα.
Οι δύο κοπέλες παρακολούθησαν, χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο, σεμινάριο με θέματα ενδοοικογενειακή βία, την ισότητα των δύο φύλων και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, από εκπρόσωπο της οργάνωσης «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».