Ανατροπή Ηρακλή με “σφραγίδα” Φαρμακίδη

Είναι ελάχιστες ημέρες στο “τιμόνι” του Ηρακλή Λάρδου, ωστόσο ο Στάθης Φαρμακίδης έχει αρχίσει σιγά- σιγά να βάζει την δική του “σφραγίδα” στην ομάδα που έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον ΑΕΡΑ και πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 στα πλαίσια της 7ης αγωνιτικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι Αφαντενοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με ωραίο συνδιασμό των παικτών του Χοσάδα με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Τριχιά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου, αφού οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί και στο 60′ “βρήκαν” την ισοφάριση σε 1-1 χάρις την σέντρα από τον Ταγκάεφ και την κεφαλιά από τον Στογιανόφσκι.

Το ματς στην συνέχεια έγινε… ροντέο και οι φιλοξενούμενοι στο 65′ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Γαργάλη που εκμεταλλεύτηκε την πτώση του γκολκίπερ Καραγιάννη ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή του, ωστόσο ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ μέσα σε διαμαρτυρίες από τους ερυθρόλευκους και ακύρωσε το γκολ.

Απ’ την πλευρά τους οι Λαρδιακοί προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στην κόντρα, τα κατάφεραν στο 70ο λεπτό και πήραν σπουδαία νίκη. Σκόρερ ο Ευαγγελίδης που πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ στο τετ α τετ και με πλασέ έγραψε το 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Τσέτσος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καραγιάννης, Ευαγγελίδης, Καπιώτης, Κοντός (90′ Φάκκας), Μπάρδης, Ταγκάεφ (88′ Μπιγκό), Ζερβός (76′ Καφάλας), Νίκολλι, Ευαγγελίδης Στ., Στογιανόφσκι, Μπεννούρ

ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Γιαννακάκης, Δανάς, Συμεωνίδης, Ροκάι, Γαργάλης, Στεφανής (86′ Καραγιάννης), Πλύγκος, Φιλιππάκος, Νικολής (61′ λ.τρ. Κανελόπουλος), Τριχιάς