“Τρίποντο” στην εκπνοή για την Χάλκη

Σ’ ένα ματς με δύο χαμένα πέναλτι και καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του, η Χάλκη επικράτησε με 2-1 του Νηρέα στο γήπεδο Κρεμαστής για την 5η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) με γκολ στην εκπνοή.

Η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 16′ όταν ο κέρδισε πέναλτι ο Τσιώνης (αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους) αλλά ο Χατζηνικόλας “νικήθηκε” από τον Αξιώτη από τα έντεκα βήματα.

Πάντως οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 20′ έχασαν ακόμη μια σημαντική ευκαιρία με τον Καβουκλή που αστόχησε από θέση τετ α τετ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Καρράς στο 25′ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από δοκάρι στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα.

Ωστόσο το 1-0 έγινε από την Χάλκη στο 41′ με την σέντρα του Κωστίδη και την κεφαλιά του Καβουκλή που βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη ο Νηρέας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60′ με τον Παπαγεωργίου και το ματς θα μπορούσε να είχε έρθει… τούμπα όταν στο 81′ κέρδισε πέναλτι η ομάδα της Κρεμαστής, αλλά ο σκόρερ των “πορτοκαλί” στο παιχνίδι έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα.

Ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας (89′) ο Μπιζάτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Χάλκη των δέκα παικτών βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει το τρίποντο χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Φέρο στο 93ο λεπτό από κοντά εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Βλάχος, Κάζας

Συνθέσεις:

Χάλκη: Κυζάλας, Κρητσιώτης, Γεωργίου, Κεβάνι (63’ Αβραμίδης), Τσιώνης, Κωστίδης, Χατζηνικόλας, Γκαμαλέτσος (86’ Μερκάι), Φέρο, Καβουκλής (76’ λ. τρ. Κυπριώτης), Μπιζάτης

Νηρέας: Αξιώτης, Γουλίτσας, Καρράς (46’ Κιλασίν), Στούρης, Παπανικολάου, Καρινός, Φλεβάρης (63’ Βολιτάκης), Σινάνι, Κοκκάρης, Παπαγεωργίου, Ζούρδης (69’ Χριστοδούλου)