“Έβρεξε” γκολ στη Νίσυρο

Φοβερό θέαμα προσέφεραν στο γήπεδο Νισύρου Πολυβώτης και Ιππότες που ήρθαν ισόπαλοι 4-4 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Η ομάδα της Παλιάς Πόλης μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και με τα τέρματα του Καραγιάννη στο 15′ με μακρινό σουτ και του Αλιάϊ στο 23′ με πλασέ έφτασε να προηγείται με 0-2 πολύ νωρίς στον αγώνα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-2 αφού στο 40′ ο Χαρτοφύλλης μείωσε και στο δεύτερο μέρος με το τέρμα του Σφακιανού στο 53′ ο Πολυβώτης ισοφάρισε σε 2-2.

Με το γκολ του Καραγιάννη στο 57′ οι Νισύριοι πήραν το προβάδισμα με 3-2, όμως δέκα λεπτά αργότερα (67′) ο Αρέτογλου με σουτ ισοφάρισε σε 3-3 για τους φιλοξενούμενους.

Το ματς είχε αρκετό χρόνο ακόμη και ο Καραγιάννης στο 70′ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τον Πολυβώτη που όμως δέχθηκε την ισοφάριση με το ανάποδο ψαλίδι του Κοκιαντώνη στο 95′ και έτσι ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο ένα χορταστικό ματς που έδωσε από έναν πόντο σε κάθε ομάδα.

Στο 70’ ο Καραγιάννης έβαλε και πάλι μπροστά τον Πολυβώτη στο σκορ για να ισοφαριστεί η ομάδα τις Νισύρου στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 95’ με ανάποδο «ψαλίδι» του Κοκιαντώνη. Να σημειωθεί πως οι Ιππότες στο 91’ είχαν ζητήσει πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή.

Διαιτησία: Αυγερινού, Ντόκος, Φασουλάρης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Κετσές, Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Πατρίκης, Καραγιάννης Δ., Όλτι (70’ Κουλάκης), Φωτεινής, Σφακιανός, Δερμιτζάκης, Χαρτοφύλλης Ν. (50’ Καραγιάννης Γ.), Κάσδαγλης (90’ Φασιανός).

Ιππότες: Φουκαράς, Ζωάννου, Κοκιαντώνης, Σότα, Μαρίνος Μ., Τσάκε (65’ Πουλλάς), Γκίνος, Αλιάι (30’ λτ. Αρέτογλου), Καραγιάννης Γ., Μινάι, Εμίρογλου (95’ Μουστούκης)