Στους «4» ο Άρης Αρχαγγέλου

Την 4αδα του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» συμπλήρωσε ο Άρης Αρχαγγέλου που επικράτησε με 0-3 της Δόξας στην Καρδάμαινας και μαζί με Αντίμαχο, Διαγόρα και Διγενή θα μπει στην κληρωτίδα. Μπαϊρακτάρης (42’,57’) και Μαρκόπουλος στο 74’ οι σκόρερ της ομάδας του Στάθη Φαρμακίδη ενώ για την Δόξα έχασε πέναλτι (το έπιασε ο Βαρέλης) ο Χατζηαντωνίου στο 78’.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον αέρα υπέρ τους στο πρώτο μέρος και περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους ψάχνοντας κυρίως απ’ τα άκρα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πατήσουν την περιοχή του Γιακούμαρου.

Η Δόξα μετά το 20λεπτου λειτουργούσε καλύτερα ανασταλτικά, ήταν ακίνδυνη επιθετικά ωστόσο και ο Άρης που είχε την κατοχή ήταν ανούσιος στην δημιουργία του. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να σπάσουν το οφσάιντ με υπέροχη κάθετη πάσα του Κοντόγιαννου προς τον Μπαϊρακτάρη ο οποίος από πολύ πλάγια έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά, ο Τάλλαρος σηκώθηκε ψηλότερα όλων αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα πάνω απ’ τα δοκάρια του Βαρέλη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και στο 49’ έχασαν ευκαιρία με τον Χατζηπαναγιώτη από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ, ενώ στο 53’ ο Μέμα πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με σουτ λίγα μέτρα μπροστά απ’ το κέντρα αλλά ο Βαρέλης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Άρης Αρχαγγέλου έψαχνε στην κόντρα τον τρόπο για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και στο 57’ το κατάφερε με τον Κοντόγιαννο να βρίσκει τον Μαρκόπουλο στην πλάτη της άμυνας και εκείνον να δίνει έτοιμο γκολ στον Μπαϊρακτάρη για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι να αντιδράσουν αλλά λόγω και της απογοήτευσης δεν είχαν πλέον το καθαρό μυαλό, ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση με τον Μαρκόπουλο στο 74’ να κλειδώνει την πρόκριση κάνοντας το 0-3 στην αντεπίθεση.

Η Δόξα είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής στο 78’ αλλά το πέναλτι του Χατζηαντωνίου το έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Βαρέλης και έτσι το 0-3 έμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

MVP

Ο Μάριο Μπαϊρακτάρης ήταν ιδιαίτερα κινητικός και βρέθηκε στην σωστή θέση την σωστή στιγμή για να σκοράρει δύο φορές για την ομάδα του.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Δημαράκης, Φραγκιαδάκης και Παγώνης.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Χρυσόπουλος Δημήτρης): Γιακούμαρος, Τάλλαρος, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Χατζηπαναγιώτης, Κορκής (60’ Πης), Κουρζής Γ. (67’ Πατσαβούδης), Μέμα, Χατζηαντωνίου, Παντελής, Οχτάρας (79’ Χαντακάρος).

Άρης Αρχαγγέλου (Φαρμακίδης Στάθης): Βαρέλης, Σκυλλαράκης, Γιαννιού, Τσελεπίδης, Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος (76’ Σταμούλης), Ζαρκαδούλας, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος (84’ Θοδωρή), Πατσιαούρας (88’ Κουτσουμπάρης).

giafkasports.gr