«Οργισμένη» ισοπαλία και χέρι χέρι Αστέρας και Δόξα Καρδάμαινας

Ιδιαίτερα ανθεκτική και αποτελεσματική αποδεικνύεται η Δόξα Καρδάμαινας, η οποία έφυγε σήμερα από την έδρα του Αστέρα Παστίδας με ισοπαλία 2-2 και απέκτησε το πλεονέκτημα ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.
Η ομάδα της Κω απάντησε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά με γκολ, σε μία άτυχη στιγμή του Γιαννακόπουλου (σκόραρε κατά λάθος στην προσπάθειά του να σταματήσει το παράλληλο γύρισμα του Πανόπουλου), ο Αστέρας αντέδρασε και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα με τον Μοσχή, που πήρε το «ριμπάουντ» μετά το δοκάρι του Στάππα σε εκτέλεση κόρνερ, όμως παρά την προσπάθειά του δεν πρόλαβε να κάνει την ανατροπή, καθώς ένα λεπτό πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Γιάννης Πης «έγραψε» το 1-2 με έξοχο σουτ.
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 62’ με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ του Τομάζου. Μέχρι το τέλος οι Παστιδενοί το πάλεψαν για ένα τρίτο γκολ και δημιούργησαν ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν τις αντεπιθέσεις (είχαν δοκάρι με τον Τσέλα στο 66’), χωρίς επί της ουσίας να αλλάξει το παραμικρό .
Αστέρας και Δόξα συνεχίζουν να ισοβαθμούν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας (έχουν από τέσσερις βαθμούς) και περιμένουν πλέον τα παιχνίδια τους με τον Δαμάγητο, ώστε να μάθουν ποιο αποτέλεσμα θα χρειάζονται στον μεταξύ τους τελικό στην Καρδάμαινα.
Δυστυχώς, από το παιχνίδι δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν σφοδρά παράπονα από τον διαιτητή Πατσιόπουλο, όπως και από τον πρώτο βοηθό του Κοκμοτό, καθώς θεωρούν πως η ομάδα τους δικαιούταν δύο πέναλτι που ουδέποτε καταλογίστηκαν.
Όπως αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα κι ενώ αναμένεται και συμπληρωματική έκθεση, παράγοντας του Αστέρα χτύπησε με γροθιά τον βοηθό Κοκμοτό.
Δεύτερος βοηθός ήταν ο Κόττορος.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Παστίδας
Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Κορκίδας, Καρύδης, Πατινιώτης (53’ Πολυχρόνης), Λεωνίδου, Αυγενικού, Στάππας (75’ Λιαμής Ε.), Αλιάι, Μοσχής (84’ Λιαμής Μ.), Τομάζος
Δόξα Καρδάμαινας
Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Κόμπος, Καράλιαμης (87’ λ.τ. Παντελής), Μουνούχος, Πης Β. (37’ λ.τ. Κουρζής), Πης Γ., Βασιλείου, Τσέλα (70’ Πόγιας), Χατζηαντωνίου, Πανόπουλος (83΄ Καλούδης)