Ο Μάλλιος “τσέκαρε” το… εισιτήριο!

Έσπασαν καρδιές στο γήπεδο Κοσκινού στον ημιτελικό ανάμεσα στον Διγενή και τον Άρη. Με γκολ του Κώστα Μάλλιου, οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 1-2 στην παράταση και θα βρεθούν στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος” όπου θα αντιμετωπίσουν στις 7 Μαρτίου τον Διαγόρα.

Καλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Πάντως πρώτος απείλησε ο Άρης στο 19′ με την επικίνδυνη σέντρα- σουτ του Σκυλλαράκη όπου η μπάλα έφυγε άουτ.

Ακολούθησε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο. Στο 20′ η προβολή του Κατσούλη από κοντά έφυγε άουτ, ενώ στο 23′ ο Αμπελάς πέρασε κάθετα στον Τριπολίτη που βρέθηκε απέναντι από τον Βαρέλη ο οποίος απέκρουσε σωτηρία με το πόδι.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 23′ όταν ο Σκυλλαράκης έκανε το γύρισμα από πλάγια δεξιά θέση, αλλά ο Μπαϊρακτάρης που πλάσαρε είδε τον Νικολέττο να του λέει “όχι” επίσης με τα πόδια.

Το σκορ άνοιξε στο 30′ από την… άσπρη βούλα. Ο Γκίκας ανατράπηκε από τον Καρπαθάκη μέσα στην περιοχή και ο Μπαϊρακτάρης ευστόχησε στο πέναλτι για το 0-1.

Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος ήταν αυτή του 38ου λεπτού και πάλι από τα πόδια του Σκυλλαράκη που σούταρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο επιθετικά και αναζήτησαν το γκολ.

Αφού σπατάλησαν σημαντική ευκαιρία στο 59′ με το σουτ του Τζουανάκη, έφτασαν στο 1-1 με το γυριστό σουτ από τον Πλαγγέτη στο 76ο λεπτό.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου πέρασε και στο παιχνίδι ως αλλαγή ο Κώστας Μάλλιος.

Στο 103′ ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που έκρινε την πρόκριση, καθώς εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Πατσιαούρα, με προβολή σημείωσε το 1-2 και έστειλε στον τελικό την ομάδα του.

Διατησία: Παπαγιαννίδης, Μαυρουδής, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Διγενής: Νικολέττος, Ζαχαρίας, Χουτεσιώτης (72′ Διακάκης), Παπασταμάτης, Μοσκιού (107′ Χεκιμάϊ), Κώτης, Αμπελάς, Τριπολίτης, Πλαγγέντης, Καρπαθάκης, Κατσούλης (57′ Τζουανάκης)

Άρης: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης, Τσελεπίδης, Σταμούλης (77′ Γιαννιού), Γκίκας, Κοντόγιαννος (108′ Κοτσίκος), Σκυλλαράκης (92′ Μάλλιος), Μπαϊρακτάρης, Πατσιαούρας, Μαρκόπουλος