(Ζωντανά) Ρόδος-Αγιος Ιερόθεος

Με στόχο το τρίποντο, η Ρόδος επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου  και υποδέχεται τον Αγιο Ιερόθεο για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Με το άγχος και την πίεση να μην βαραίνουν πλέον το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο, η Ρόδος θα ψάξει τη νίκη που θα αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή και θα δώσει παράλληλα θετικούς οιωνούς για το μέλλον του συλλόγου. Μέσα από το fmtop.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη του.

Δημοτικό Στάδιο Ρόδου(17:00): Ρόδος-Αγιος Ιερόθεος: 0-2 Τελικό 

65΄ ο νεοεισελθόντας Νιζάμης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Ημίχρονο

35′  Ο Θανόπουλος έκανε την παράλληλη σέντρα ωστόσο ο Κετσετζόγλου δεν έφτασε τη μπάλα με το κεφάλι.
32′ ΄ Σουτ του Μοσχάκη έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Ρουμπή.
21’΄ Και άλλη ευκαιρία για τη Ρόδο. Ο Κουρούπης θα σεντράρει με τον Ιμεραλιλάι από πλεονεκτική θέση να αστοχεί.
19′  Μεγάλη ευκαιρία για τα “ελάφια” , ο Πιτταράς θα πασάρει στον Μοσχάκη με τον δεύτερο να κάνει αφύλακτος το σουτ από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

8′ Ο Θανόπουλος πάσαρε από πλάγια στον Γκουτσούλα και αυτός με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Τζιμογιάννης, Ανδρίκος, Βολονάκης, Κασαπάκης, Μοσχάκης, Πιτταράς, Χατζηλιόντα

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κατσικιάς, Πολίτης, Καφαλίδης, Γούλας, Γκουτσούλας, Δάρρας, Γκετσετζόγλου, Λέσι, Θανόπουλος, Μανδαμαδιώτης.