Έδειξε χαρακτήρα και έφυγε με τον βαθμό ο Κλεόβουλος

Το εντυπωσιακότερο και πιο αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο ΕΑΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, εκεί όπου Κατταβιά και Κλεόβουλος ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι Λινδιακοί παρότι προηγήθηκαν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά δείχνοντας ψυχικά αποθέματα ισοφάρισαν με δέκα παίκτες και “άρπαξαν” τον βαθμό.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 17′ με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ο Παπαοικονόμου με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον Κλεόβουλο.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 31′ με την κεφαλιά του Μαντινάου που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Κατταβιάς.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και εν συνεχεία έως το 57ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο “χτύπησε” ο Μήτρου με κεφαλιά και έκανε το 2-1, έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Πάπα.

Στο 75′ άλλαξαν ο αριθμητικές ισορροπίες και ο Κλεόβουλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χαμιτάϊ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα.

Η πλάστιγγα έδειχνε να γέρνει προς τους γηπεδούχους, αλλά ο Κολιοκώστας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 78′ με προβολή μετά από σέντρα του Πιτσουρδάκη έστειλε την μπάλα αρχικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 2-2. Το τέρμα καταχυρώθηκε και μετά από υπόδειξη του επόπτη, αφού η μπάλα πέρασε ολόκληρη την τελική γραμμή του τέρματος.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σαρρής, Κάζας

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Μαριετάκης (78’ Ανδρεόπουλος), Σιέχ, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Μήτρου (78’ Κιλασίν Κ.)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάϊ, Καωστάκης (76’ Α. Κακλαμάνος), Μ. Κακλαμάνος, Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Ταγκάεβ, Κολιοκώστας (83’ Κολιάδης), Χαρίτος (34’ λ.τρ. Νίκολλι)