Έδειξε τα… δόντια του ο Κλεάνθης

Σε παράταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Παραδείσι ο Κλεάνθης. Οι ροσονέρι επιβλήθηκαν άνετα με 4-0 της Δόξας Ψίνθου και έδειξαν από την αρχή της προθέσεις τους.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Κυριάκος Μαριάς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Λερογιάννη πέτυχε το πρώτο γκολ του Κλεάνθη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και γενικότερα το πρώτο χρονικά της νέας Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για το συγκρότημα του Γιώργου Σάββενα που στο 25′ είχε οριζόντιο δοκάρι στην σέντρα- σουτ του Λερογιάννη.

Τα τέρματα έγιναν δύο για την ομάδα του Παραδεισίου στο 40′ με την κεφαλιά του Αλεξανδρίδη που εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα από τον Χατζηκοσμά, ενώ στο 45′ ο Γεωργαλλής με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Πάντως λίγο νωρίτερα (43′) ο Καρίκης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Δόξας για να την ξαναβάλει στο παιχνίδι, αλλά “νικήθηκε” στο τετ α τετ από τον Καστανάκη.

Το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα στην συνέχεια, αφού και οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα. Πάντως σημείωσαν ένα ακόμη τέρμα στο 71′ με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Χατζηκοσμά και έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα της άνετης επικράτησης τους.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Καραγιάννης, Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Φουσάχια, Μαριάς, Μαϊλης, Πελέκης (64′ Μπερετούλης), Γιαννίκος (87′ Τζαβάρας), Χατζηκοσμάς, Αλεξανδρίδης (75′ Αρίφης), Λερογιάννης (73′ Δράκος), Γεωργαλλής

Δόξα: Σαββιδάκης, Καλοπήτας, Στελλάς, Ορφανός (37′ Πετράς), Μήτρου, Χατζηνικόλας, Δημητριάδης (79′ Στεργάκης), Τσούλλος, Καρίκης, Τσοπάνογλου (57′ Μπατέστας), Τριπολίτης