Κινητικότητα στον Αρχάγγελο, γεμίζει το γήπεδο για τον Τσαμπίκο

Ένα ευχάριστο και ένα -δυστυχώς- δυσάρεστο γεγονός είναι αυτά που έχουν κινητοποιήσει το φίλαθλο κοινό στην Αρχάγγελο, ώστε να δώσει δυναμικό παρών στο ματς του Άρη κόντρα στην Κατταβιά για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το γεγονός πως η ομάδα προέρχεται από δύο σερί νίκες σε ντέρμπι (εντός με Κλεάνθη και εκτός με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές) έχει “ζεστάνει” τον κόσμο που κύριο μέλημα του, όμως, είναι να… ακουστεί ως στ’ αστέρια όπου εκεί βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο άτυχος Τσαμπίκος Κολιού.

Όπως αναφέρει και η αφίσα του αγώνα, η διοίκηση του Άρη προσκαλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο με το εξής μήνυμα: “Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο… να ακουστούμε ως στ’ αστέρια!!!”.

Μπορεί ο Τσαμπίκος που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην κοινωνία της Αρχαγγέλου και ασχολούνταν διοικητικά με τον Άρη να μην βρίσκεται πια κοντά μας, αλλά κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει και σίγουρα όλοι μαζί με μια φωνή θα φωνάξουν και για εκείνον για να τους ακούσει στ’ αστέρια.

Στόχος σαφέστατα για το συγκρότημα του Στάθη Φαρμακίδη είναι η νίκη για να συνεχίσει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και το “τρίποντο” αυτό να αφιερωθεί εκεί ψηλά.